Copyright-ProShots-10176652.jpg
auction

John Blankenstein Foundation

22 items Total revenue: € 2.131,-
logojbf.png

Proceeds from this auction will go to the John Blankenstein Foundation. The John Blankenstein Foundation (JBF) has been dedicated to the acceptance of LGBTQ+ athletes for 15 years.

auction John Blankenstein Foundation 22 items
De opbrengst van deze veiling gaat naar de John Blankenstein Foundation. De John Blankenstein Foundation (JBF) zet zich al 15 jaar in voor de acceptatie van LHBTIQ+ sporters*.
 
Onderzoek wijst uit dat deelname van LHBTIQ+ sporters in de reguliere sport niet vanzelfsprekend is. Er is sprake van uitsluiting en discriminatie. Dit uit zich met name in mannenteams en bij deelname van transpersonen in de sport. Ook de wekelijkse homofobe spreekkoren in de voetbalstadions en op- en naast de sportvelden tonen aan dat er nog geen sprake is van inclusie van LHBTIQ+ personen in de sport.
 
De JBF werkt aan inclusie door het geven van workshops en het aanpakken van spreekkoren. Dit doet zij weliswaar samen met organisaties als KNVB en NOC*NSF, maar wel geheel op vrijwillige basis. Elke financiële ondersteuning is van harte welkom want sport is tenslotte voor iedereen.

* Lesbisch, Homoseksueel, Biseksueel, Transgender, Intersekse en Queer.
My account

You must have an account to bid. Log in or create an account.