fc-de-rebellen.jpg
auction

FC de Rebellen

21 items Total revenue: € 2.269,-
LOGO FC de Rebellen PNG.PNG

VV Maasdijk 4 will play the former pros of FC de Rebellen on Friday, June 9. The Match of Your Life will be broadcast live on ESPN, made possible in part by the Friends Lottery.

logoespnvl.png

Proceeds from this auction will go to Jeugdfonds Sport & Cultuur.

auction FC de Rebellen 21 items

VV Maasdijk 4 speelt op vrijdag 9 juni tegen de oud-profs van FC de Rebellen. De Wedstrijd van je Leven wordt live uitgezonden op ESPN, mede mogelijk gemaakt door de VriendenLoterij.

logoespnvl.png

De opbrengst van deze veiling gaat naar Het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch mee kunnen doen met voetbal,turnen, streetdance, judo, theaterles of een andere sportieve of creatieve activiteit. Voor die kinderen en jongeren betalen we de contributie / het lesgeld en in sommige gevallen de benodigdheden zoals voetbalkleding of dansschoenen.

Nederland is één van de rijkste landen ter wereld. Toch groeien ruim 272.000 kinderen op in een gezin dat moet rondkomen van een bestaansminimum, dat is maar liefst 1 op de 11 kinderen. Kinderen die niet mee kunnen doen, krijgen niet de kansen die voor leeftijdsgenootjes vanzelfsprekend zijn. Iets doen aan sport of cultuur helpt een kind zich fysiek, mentaal en sociaal optimaal te ontwikkelen. Dat is belangrijk voor de ontwikkeling en toekomst van het kind, maar ook voor het gezin en uiteindelijk voor de hele samenleving.

My account

You must have an account to bid. Log in or create an account.