FC-Eindhoven - Jong PSV.jpg
Ingelijste wedstrijdaankondiging

FC Eindhoven - Jong PSV

Auction closed Auction is expired
Winning offer
€ 105,-
Bidders
1
Minimum price
€ 85,-
€ 105,-
nl_NL Martin F.
Aug 17, 2023; 22:11:04
1. Your bid does not include shipping. 2. Would you like to receive more information about auctions and promotions from the provider above? Update your preferences. 3. If there are bids placed in the last 5 minutes the auction time will be extended for fairness.

Afmeting: 60,5 x 85 cm

Materiaal: Posterpapier

Aantal exemplaren: 1

Ontwerper: Harold Straatman

De opbrengst van deze veiling gaat naar:

jeugdfons-afb.png

 

Een supporters-initiatief uit de creatieve hoek. Elk thuiswedstrijd-affiche van het seizoen 22-23 werd door verschillende vormgevers/kunstenaars ontworpen uit designstad Eindhoven.

De opbrengst van deze veiling gaat naar het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch mee kunnen doen met voetbal,turnen, streetdance, judo, theaterles of een andere sportieve of creatieve activiteit. Voor die kinderen en jongeren betalen we de contributie / het lesgeld en in sommige gevallen de benodigdheden zoals voetbalkleding of dansschoenen.

Nederland is één van de rijkste landen ter wereld. Toch groeien ruim 272.000 kinderen op in een gezin dat moet rondkomen van een bestaansminimum, dat is maar liefst 1 op de 11 kinderen. Kinderen die niet mee kunnen doen, krijgen niet de kansen die voor leeftijdsgenootjes vanzelfsprekend zijn. Iets doen aan sport of cultuur helpt een kind zich fysiek, mentaal en sociaal optimaal te ontwikkelen. Dat is belangrijk voor de ontwikkeling en toekomst van het kind, maar ook voor het gezin en uiteindelijk voor de hele samenleving.

Elk thuiswedstrijd affiche van FC Eindhoven in het seizoen 22-23 zijn ontworpen door verschillende vormgevers en kunstenaars uit designstad Eindhoven. 

My account

You must have an account to bid. Log in or create an account.